Groene stadsdistributie

 

“10 jaar geleden deed ik mijn fietsbroek aan en begon met de fiets te koerieren. Zonder een echt plan maar met een missie: duurzame stadsdistributie vanuit de kuiten.

Ondertussen lever ik dagelijks jullie brieven, pakjes en pakketten in en rond leuven. Door weer en wind. Enthousiast. Stipt en 100% uitstootvrij.”

Van A naar B
Je kiest voor een persoonlijke, milieuvriendelijke en file-vrije verzending. Vi-tes levert in en rond Leuven brieven, pakjes en pakketten van het ene naar het andere adres.

Postdienst
Geen postzorgen meer! Heb je een stapel facturen of een aankondiging die je snel wilt versturen? Vi-tes haalt dagelijks standaard en aangetekende post op en verzorgt de verzending. Onze partner Contrapunt frankeert indien nodig.

Door weer en wind. Enthousiast. Stipt en 100% uitstootvrij. Klantgerichte en eco-correcte dienstverlening vanuit de kuiten.

Leveringen met smaak
Heb je plots honger? Geraak je de deur niet uit? Je vertrekt op reis en moet nog snel iets kopen? Vi-tes pikt overal in Leuven jouw bestelling op en levert het stipt af.

Retour
Tegen een gunstig tarief nemen we karton, print cartridges, leeggoed,… mee op onze terugweg.

Iets te versturen? Neem contact met  Dirk Delvaux
Tel 0498 230 411, fietskoeriers@vi-tes.be